Hold din næste fest på Restaurant Mejeriet

VÆLG DEN RETTE MAD TIL FESTEN

Mejeriets talentfulde kokke sørger for, at I får en lækker middag, brunch, frokost eller hvad I skulle ønske af mad til jeres fest. Der er flere muligheder angående menuen, skal det fx være buffet eller en 3-retters middag? Vi sørger for, at der er dækket op til jeres ankomst, og vi sørger selvfølgelig også for at rydde af, når festen er slut.

Bemærk at lokaleleje altid er inkluderet når du booker en selskabsmenu.

SAML HELE FAMILIEN I SKØNNE OMGIVELSER

Mejeriet giver dig muligheden for at samle familie, venner og bekendte til en fest eller begivenhed ud over det sædvanlige. Vi leverer den fulde pakke med både mad, lokaler og smukke omgivelser. Spis med udsigt over vores flotte haver og gå bagefter ud og nyd dem lidt tættere på. Både før, under og efter festen eller begivenheden har I fri adgang til vores udendørsarealer.

Skulle børnene have behov for en pause fra festen og få brændt lidt krudt af, kan de frit benytte vores store udendørsområder. Eller følges med en voksen over i Vilhelmsborgs stalde og hilse på en hest.

Er du interesseret i at holde din næste fest eller selskab på Restaurant Mejeriet, så kontakt os for at booke eller høre nærmere om dine muligheder: Kontakt og Booking

HELAFTENS SELSKAB FORÅR / SOMMER

KLASSISK SÆSON MENU

Husets apperitif & snacks
3 retters sæson menu
kaffe og sødt
Vinmenu med passende vine
Natmad
KR. 795,-

LIDT EKSTRA AF DET HELE

Husets apperitif & snacks
4 retters menu
kaffe og sødt
Vinmenu med passende vine
Natmad
KR. 995,-

MEJERIET SIGNATUR MENU

Champagne & snacks
5 retters Signatur menu
Kaffe & sødt samt avec
Vinmenu med passende vine
Natmad
KR. 1295.-