Veal, L'assiette Michelin, Mejeriet, Foto Uggi Kaldan 2018, Art of Plating

Dennis har haft første service på maj menuen, og vi har haft fotografen på besøg. Det er en knivskarp menu denne måned, der virkelig er et besøg værd. 

Af Mejeriet | Foto Uggi Kaldan

Mejeriet Signatur

MAJ

Hvide Asparges, æggeblomme creme
Helt rogn og syrnet fløde
2016 Weisser Burgunder Trocken, Wittmann

Blæksprutte, røget smør, nye ærter –
& Samsø Kartofler
2015 Saint Veran, Chateau Fuisse

Clausholm Fasan, tærte –
nye karotter & trøffel
2014 Morgon Grand Cras, ChÂteau de Beauregard

Krogmodnet øko kalv
Grønne asparges & ramsløg
2013 Rooso di Casanova, Sant Antimo, Casanova di Neri

Jordbær, syltet hybenrose
Hyldeblomst mousse & spansk kørvel
2016 Brauneberger Juffer Riesling Auslese, Fritz Haag

Iscreme på riste valle, aromatiske urter
Saft på havesyre og hasselnød
2015 Petit Paon, Domaine Baumard


Menu Kr. 695.-
Passende vinmenu kr. 695.-
Vinmenu som “køremenu” (halvt glas pr. ret) kr. 349,-

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.