Mejeriets sæson buffet 

Røget laks med nye radisser og urter

Østersø-rejer med pocheret æg og syltet asparges

Grov ærtepuré med bagt hvid fisk, mynte og ærteskud

Nye kartofler med rygeost, syltet agurk og vinaigrette på urter og sennepsfrø

Grøn sommersalat med mormordressing, revet havgus ost og grillet bønner

Grønne asparges med stegt broccoli, sprød bacon, rosiner og ristet solsikkekerner

Stegte kartofler med løvstikke

Bagte gulerødder med spidskommen, appelsin og tørret abrikos

Unghanebryst med bagte hvidløg

Pandestegte frikadeller med sylt

Stegt kalv med ramsløg og peber

Rabarbertrifli med hvid chokolade og flødeskum

Brownie med valnødder og vaniljecreme

2 slags brød med smør

Kr. 275.-

TILKØB
Velkomst & sprøde snacks

Kaffe & sødt

Passende vine som vinmenu u/middag

Vand, saft & øl u/ middag.

Kr. 495.-