Køkkenet på Restaurant Mejeriet sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores sæsonmenu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på. Husets sommelier har hertil sammensat en vinmenuen, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen. *Allergier bedes oplyst ved bestilling. 

MEJERIET KLASSIK

Let saltet Helleflynder med selleri
Smørsauce med helt rogn & urter

Dansk okse med forårsgrønsager
Urter blanquet & Persille kartofler

Mørk chokolade & jordbær is

kr. 395,-

UNIKA OST
Sødmefyldt blommekompot & Grillet brød
3 år gammel havgus fra Arla Unika

Kr. 125,-

MEJERIET SIGNATUR

Lun østers tilberedt i egen skal
Sprøde broccoli & citrontimian
Røget spæk

Sprøde jordskokker & jordskokkemælk
Blæksprutte & syltede grønne tomater
Dildpuré

Saltbagt selleri & trøffel
Letsaltede torskekæber, “nænsomt” tilberedt i
smørsauce, mættet med heltrogn & purløg

Sommergrønt med ærter & sauce velouté

Grillet porre & tørret ost med lokal gris fra Fru Møllers & morkelsauce

Saltet kiks & brunet smør
Cremet is på birketræ

Rabarber cocktail med gin & urtesorbet

Rabarber med hvid chokolade
Brændt porre samt karse

SIGNATUR Menu 795 kroner
SIGNATUR Vinmenu 795 kroner

DEN STORE AFTEN

Champagne & Snacks

Mejeriets Signatur Menu

Mejeriets Signatur Vinmenu

Kaffe & Sødt

Avec

kr. 1995,-

VAND ad libitum
Med eller uden brus – 55 kroner