En aften på Mejeriet

3-retters menu – JANUAR

FORETTER

Marineret Kuller
med peberrod, syltede sennepskorn og sprøde jordskokker


HOVEDRETTER

Gyldensteen Dådyr
med hengemte solbær, de første ramsløg og fattigmandsasparges


DESSERTER OG OST

Hvid chokolademousse
med karamel, varm berliner og sorbet på havesyre og cutrus


TILVALG

 4-retters menu:

Tartar af Samsø kalv
med variation af kål, svampe reduktion og ristet boghvede

5-retters menu:

Kulbagte rødbeder
med fermenteret creme fraiche, sultede perleløg og merian

Tartar af Samsø kalv
med variation af kål, svampe reduktion og ristet boghvede

3-retters menu kr. 375,-  / 4-retters menu kr.425,-  /  5-retters menu kr. 500,-

Prisen er med ét glas vin til hver ret.


Menu med alt inklusive

Valgfri menu inkl. vinmenu, velkomstdrink og snacks samt kaffe med sødt

3-retters menu kr. 525,-  / 4-retters menu kr.655,-  /  5-retters menu kr. 725,-

Mejeriet Landkøkken

A la Carte

FORETTER

Marineret Kuller
med peberrod, syltede sennepskorn og sprøde jordskokker
DKK 109.- 

Kulbagte rødbeder
med fermenteret creme fraiche, syltede perleløg og merian
DKK 95.- 

Tartar af Samsø kalv
med variation af kål, svampe reduktion og ristet boghvede
DKK 135,-/175,-


HOVEDRETTER

Gyldensteen Dådyr
med hengemte solbær, de første ramsløg og fattigmandsasparges
DKK 245-


DESSERTER & OST

Hvid chokolademousse
med karamel, varm berliner og sorbet på havesyre og citrus
DKK 95.-

Arla Unika Oste:
Gnalling, Rødløber og Sirius med æble/pære kompot og grillet brød
DKK 125.-