En aften på Mejeriet

– MED ALT INKLUSIV –

VINTERSÆSON

Mejeriets vintermenuer afspejler den kolde tids råvarer.
Vi bruger gerne elementer som friske fisk, vildt, okse, rødder og rødbeder samt salvie og rosmarin.
I desserterne indgår chokolade og hengemte frugter.

MENU

Husets velkomstdrink og snacks

***

Ovnbagt kuller
med vinterporre, hollandaise samt vilde urter og sprødt

***

Dåvildt
med jordskokker, bagte løg samt fyldt sauce og vintergrønt

***

Pære Belle Helene med chokolade og vanilje

***

Friskmalet kaffe og søde sager

***

Flere slags friskbagt hvedebrød med tilbehør

***

Inkl. vinmenu ad libitum

Kr. 495,-

Dørene åbner kl. 18.30, og vi siger tak for i aften kl. 21.30.
Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed.