Køkkenet på Restaurant Mejeriet sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores sæsonmenu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på. Husets sommelier har hertil sammensat en vinmenuen, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen. *Allergier bedes oplyst ved bestilling. 

MEJERIET KLASSIK

Let saltet Helleflynder med selleri
Smørsauce med helt rogn & urter

Dansk Himmerlandskvæg med sommergrøntsager
urte blanquette sauce & persillekartofler

Mørk chokolade & jordbær is

kr. 395,-

UNIKA OST
Sødmefyldt blommekompot & Grillet brød
3 år gammel havgus fra Arla Unika

Kr. 125,-

MEJERIET SIGNATUR

Knivmusling med purløg
serveret med frisk agurk & rygeostcreme
hertil hvid tomatsauce.

Rimmet slethvar & brændt porre
Symfoni af blomkål og glaskål
samt kold presset rapsolie

Letsaltede torskekæber & saltbagt selleri
smørsauce, mættet med heltrogn & purløg

Sommergrønt
samt ærter & sauce velouté

Lokal gris fra Fru Møllers
grillet porre & tørret ost
serveret med morkelsauce

Cremet is på honning
Saltet kiks & brunet smør

Danske Jordbær med malt
serveret med squash & radisser

MENU kr. 795,-
VINMENU kr. 795,-

DEN STORE AFTEN

Champagne & Snacks

Mejeriets Signatur Menu

Mejeriets Signatur Vinmenu

Kaffe & Sødt

Avec

kr. 1995,-

VAND ad libitum
Med eller uden brus – 55 kroner