En aften på Mejeriet

OKTOBER

3 RETTER MED VIN OG KAFFE

Husets velkomst & snacks
Gyldensteen Æblecider

Krog Kuller med heltrogn
Jordskokker samt cremet sauce & urter
2016 Dom. De Bazin, Cotes de Gascogne

Clausholm fasan med lokale valnødder
Skorzonerrødder, vilde urter og sauce
2016 Bodega Luna Beberide

Braiseret ananas med fed vaniljeis og knas
2012 Anakena Single Vineyard

Friskmalet kaffe og søde sager

Kr. 525.-

inkl. Menu &  Vinmenu med et glas vin til hver ret

Opgrader til Luksus Vinmenu – spørg tjeneren.

795,- Kroner

inkl. Menu &  Vinmenu med et glas vin til hver ret

Mejeriets Landkøkken

OKTOBER / A la Carte

FORETTER

Skaldyrs salat med æggeblommecreme & vildeurter
DKK 125.- 

Krog Kuller med heltrogn, jordskokker samt cremet sauce & urter
DKK 95.- 

Samsø kalvetatar med variation af danske rødbeder
DKK 125.-

HOVEDRETTER

Havtaskehale med rosenkålsblade
Variation af gulerødder samt sauce.
DKK 225-

Clausholmfasan med lokale valnødder
Skorzonerrødder samt vilde urter og sauce
DKK 175.-

Ribeye af Djurslands Jersey med jordskokker og kålskud
Hjemmelavede pomfritter samt perbersky
DKK 245.-

DESSERTER

Braiseret ananas med knas og vaniljeis
DKK 95.-

Unico chokolade kage med chokoladeis
samt hengemte bær
DKK 95.-

OST

Arla Unika oste m. grillet brød & kompot
DKK 125.-

VAND ad libitum
Med eller uden brus – 55 kroner