En aften på Mejeriet

DECEMBER


3 RETTERS MENU INKL. VIN & KAFFE

Husets velkomstdrink og snacks
***

Varmrøget laks m. hummer emulsion & sprød salat
***

Stegt andebryst af vildand
Glaserede rødbeder, intens sauce & brøndkarse
***

Julekage med tørret frugt, friskrørt is samt hengemte bær
***

Friskmalet kaffe og søde sager

Kr. 525,-

Prisen er inkl. vinmenu med ét glas vin til hver ret.
Der er desuden mulighed for ølmenu samt alkoholfri saftmenu.

**


Til de vinentusiastiske gæster har vi også en luksus vinmenu.

Kr. 795,-

Prisen er for 3-retters menu inkl. luksus vinmenu med ét glas vin til hver ret og kaffe.

Mejeriets Landkøkken

DECEMBER / A la Carte

FORETTER

Kammusling kammusling med blomkål & smørsovs
DKK 125.- 

Kalvetatar af Samsø kalv på grillet surdejs brød & sprøde urter
DKK 125.- 

Varmrøget laks med hummer emulsion & sprød salat
DKK 95,-

HOVEDRETTER

Stegt andebryst af vildand
Glacerede rødbeder & sprødt
DKK 175-

Grillet Thy-lam
Saltbagt selleri & peber sky
DKK 245.-

Djurslands Jersey bøf med glacerede rødder
Intens sauce & vinter grønt
DKK 275.-

DESSERTER & OST

Julekage med tørret frugt, friskrørt is & hengemte bær
DKK 95.-

French Toast med fed creme fraiche & kanel is
DKK 95.-

Variation af Arla Unika Oste med tilbehør & knækbrød
DKK 125.-

VAND ad libitum
Med eller uden brus – 55 kroner