Afbestillingsregler ved selskaber

Generelle afbestillingsregler

Afbestilling af et selskabsarrangement på 12 personer og derover, skal ske skriftligt senest 30 dage før afviklingen af det bestilte arrangement.

Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 % (af det oplyste antal gæster ved bestilling af arrangementet) til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement, opkræves 50 % af selskabets fulde pris.

Ved afbestilling af hele selskabet senere end 6 døgn før afviklingen af det bestilte arrangement, opkræves fuld pris for hele arrangementet.

Ved afbestilling af hele arrangementet vil reservationsgebyret ikke blive tilbagebetalt.

COVID-19

Grundet de ekstraordinære omstændigheder vedr. COVID-19 gælder følgende i forbindelse med afbestillingsmuligheder:

Såfremt alle gældende retningslinjer overholdes vedr. COVID-19, gennemfører vi arrangementet.

Har vi ikke mulighed for at gennemføre arrangementet efter retningslinjerne for COVID-19, tilbydes en ny dato, hvor arrangementet kan gennemføres på lovligt vis.

Som gæst kan du/I flytte arrangementet til en tilsvarende ny dato i fremtiden i samarbejde med os. Her vil reservationsgebyret blive overført til den nye booking.

Som gæst kan du/I aflyse arrangementet helt, og dermed miste det indbetalte reservationsgebyr.

Vi rummer alle slags selskaber

Med smuk natur og park, parkering lige ved døren, et professionelt og dygtigt team samt et køkken, der fremtryller formidabelt mad, danner Restaurant Mejeriet de perfekte rammer for jeres næste selskab.

Vores værtskab, erfaring og engagement fuldender dit arrangement. Overlad det trygt til os at gøre din dag til noget særligt. Hold dit selskab hos os, så kan du slappe af og nyde dine gæster.