Praktisk information

Her kan I få information om de eventuelle spørgsmål, I måtte have inden jeres besøg på Mejeriet
– både vedr. almindelig bordreservation og selskaber.
I er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis I ikke kunne finde svar her på siden.

Bordreservation i restauranten

Børn

Når I booker bord, skal I også booke plads til børn, der skal bruge højstol eller almindelig stol. Dette for at vi kan sikre, at der er plads til alle. Vi har puslefaciliteter på handicaptoilettet i stueplan.

Parkering

Der er gratis parkering i området omkring Restaurant Mejeriet og Vilhelmsborg.

Allergier samt særlige forbehold

Vi ønsker at tage hensyn til allergier, vegetarer osv. Skriv venligst under bemærkninger når I booker bord med udførlig beskrivelse af, hvad man ikke tåler.

Glemte sager

Kig forbi i Mejeriets åbningstider. Vi har et område med glemte sager, hvor det I søger helt sikkert gemmer sig, såfremt det er glemt hos os.
Det er også muligt at kontakte os via info@restaurant-mejeriet.dk.

Bord ved vinduet

Det er ikke muligt at forudbestille plads med udsigt ved vinduerne. Man er dog altid velkommen til at ønske dette. Vi fordeler, så det går op med bookingerne.

Gavekort

Gavekort, der gælder på alle vores lokationer (Sjette Frederiks Kro, Mor Anna Bageri & Deli, Café Casablanca og Restaurant Mejeriet), kan købes online, hvor gavekortet enten kan sendes til køber eller modtager. Gavekortet kan endvidere købes fysisk på vores lokationer – se hjemmesiden for åbningstider.

Ændring i reservation

Ønsker du at slette din reservation gøres dette online på vores hjemmeside. Du har tidligere modtaget en bekræftelse via SMS – i denne fremgår dit bookingnummer, som du skal bruge ifm. online aflysning. Ønsker du at ændre i antallet af gæster send da venligst en mail til info@restaurant-mejeriet.dk

Øv, jeg bliver forsinket

I skal udelukkende kontakte os, såfremt I er mere end 15 minutter forsinket – vi holder altid kaffen og bordet varmt og glæder og til at se jer.

Selskaber og arrangementer

Børn

Såfremt der er mindre børn med til jeres selskab, har vi højstol eller almindelig stol.

Parkering

Der er gratis parkering på området omkring Restaurant Mejeriet og Vilhelmsborg.

Allergier samt særlige forbehold

Vi ønsker at tage hensyn til allergier, vegetarer osv. Send os venligst en separat mail senest 3 dage før ankomst med udførlig beskrivelse af, hvad man ikke tåler.

Glemte sager

Kig forbi i Mejeriets åbningstider. Vi har et område med glemte sager, hvor det I søger helt sikkert gemmer sig, såfremt det er glemt hos os.
Det er også muligt at kontakte os via info@restaurant-mejeriet.dk.

Gaver og gavebord

Lad os venligst vide besked via mail såfremt I ønsker et gavebord. Det er desværre ikke muligt for os at opbevare gaver til dagen efter. Dog lige med undtagelse af de selskaber, hvor brunch næste morgen er inkluderet.

Blomster

Der er altid små vaser med afskårne blomster på bordene. Har man særlige ønsker til blomster/dekorationer, bedes man selv arrangere dette. Senest en uge før selskabet gives besked til os pr. mail og vi aftaler, hvornår I afleverer dette.

Arrangementets varighed/tidsramme

I har adgang til lokalerne op til 30 min. før. Lokalet skal forlades max. 15 min efter, det aftalte tidspunkt er nået. Evt. tilkøb af yderligere tid skal være aftalt senest en time før aftalte sluttidspunkt.

Vi rummer alle slags selskaber

Med smuk natur og park, parkering lige ved døren, et professionelt og dygtigt team samt et køkken, der fremtryller formidabelt mad, danner Restaurant Mejeriet de perfekte rammer for jeres næste selskab.

Vores værtskab, erfaring og engagement fuldender dit arrangement. Overlad det trygt til os at gøre din dag til noget særligt. Hold dit selskab hos os, så kan du slappe af og nyde dine gæster.