Hold jeres dåbsfest på Mejeriet

Mejeriet har flere smukke lokaler, hvor I har mulighed for at holde jeres barnedåbsfest.
Her behøver I ikke at stresse over at skulle arrangere mad og borddækning forud for den store dag, vi sørger for, at det hele er klar til jeres ankomst. I kan roligt nyde de unikke omgivelser og dagen.

En uformel og hyggelig dag

Med vores unikke beliggenhed og historiske faciliteter sætter vi rammen for den ekstraordinære og mindeværdige dag.

Når I holder dåbsfest hos os, kan I frit benytte Mejeriets faciliteter. Tag familie og venner med rundt for at se nogle af de flotte heste, der bor på Vilhelmsborg eller nyd de store flotte og åbne områder, hvor man både kan lege, hygge og gå en dejlig tur i parken eller skoven.

Mejeriets dygtige kokke sørger for at tilberede en overdådig menu af førsteklasses råvarer, som varierer i forhold til årstiden.

FROKOSTBUFFET

Tidsramme: 4 timer

Fra kr. 575,- pr. pers.

Minimumspris: Fra kr. 14.000,-

FROKOSTSELSKAB

Tidsramme: 4 timer

Fra kr. 550,- pr. pers.

Minimumspris: Fra kr. 5.500,-

SØNDAGSBRUNCH

Tidsramme: 3 timer

Fra kr. 350,- pr. pers.

Minimumspris: Fra kr. 8.500,-

Med et godt øje for detaljen, et varmt og professionelt værtskab, spændende anretninger og en altid hjemlig hygge byder vi velkommen til fest på Restaurant Mejeriet.

Stemningsfulde og charmerende lokaler

Vi har flotte og stemningsfulde lokaler enten med direkte udgang til egen terrasse og den smukke park på Vilhelmsborg eller på 1. sal med udsigt ud over godset og parken.
Med vores unikke lokaler sætter vi rammen for gode oplevelser og fester.

Vi rummer alle slags selskaber

Med smuk natur og park, parkering lige ved døren, et professionelt og dygtigt team samt et køkken, der fremtryller formidabelt mad, danner Restaurant Mejeriet de perfekte rammer for jeres næste selskab.

Vores værtskab, erfaring og engagement fuldender dit arrangement. Overlad det trygt til os at gøre din dag til noget særligt. Hold dit selskab hos os, så kan du slappe af og nyde dine gæster.