Hold jeres dåbsfest på Mejeriet

Mejeriet har flere smukke lokaler, hvor I har mulighed for at holde jeres barnedåbsfest.
Her behøver I ikke at stresse over at skulle arrangere mad og borddækning forud for den store dag, vi sørger for, at det hele er klar til jeres ankomst. I kan roligt nyde de unikke omgivelser og dagen.

  • Benyt vores skønne omgivelser

Når I holder dåbsfest hos os, kan I frit benytte Mejeriets faciliteter. Tag familie og venner med rundt for at se nogle af de flotte heste, der bor på Vilhelmsborg eller nyd de store flotte og åbne områder, hvor man både kan lege, hygge og gå en dejlig tur i parken eller skoven.
Med vores unikke beliggenhed og historiske faciliteter sætter vi rammen for den ekstraordinære og mindeværdige dag.

  • Dejlig mad til familiens store dag

Når I holder dåbsfest på Mejeriet, sørger husets dygtige kokke for at tilberede en overdådig menu af førsteklasses råvarer, som varierer i forhold til årstiden.

I kan vælge imellem vores unikke brunch med et stort udvalg af specialiteter eller vores lækre frokostbuffet med kolde og varme elementer.
.

  • Stemningsfulde lokaler

Vi har flotte og stemningsfulde lokaler i alle størrelser enten med direkte udgang til egen terrasse og den smukke park på Vilhelmsborg eller på 1. sal med udsigt ud over godset og parken.
Med vores unikke lokaler sætter vi rammen for gode oplevelser og fester.
.

Med et godt øje for detaljen, et varmt og professionelt værtskab, spændende anretninger og en altid hjemlig hygge byder vi velkommen til fest på Restaurant Mejeriet.

Book jeres dåbsfest på Mejeriet

Vil du vide mere om barnedåb hos Mejeriet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 86 93 71 95 eller på mail til info@restaurant-mejeriet.dk.

Vi svarer på spørgsmål og hjælper gerne med inspiration og idéer til netop jeres barnedåb.

Mejeriet værdsætter det klassiske værtskab, nærhed og smilende personale!